Първоначално публикувано от mirchozo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Афтърмаркет аларма на 159
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщениеНе знам да не обърка нещо алармата, централната ламба на палфона, че тя се димира - най-вероятно е с PWM управление.
Comment
-
Веригата на плафона е "силова" и надали взет сигнал от нея може да повлияе. Със сигурност ще има диод кой ще забрани връщането на сигнал, както и на всички останали сигнали от преден и заден капак.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеВеригата на плафона е "силова" и надали взет сигнал от нея може да повлияе. Със сигурност ще има диод кой ще забрани връщането на сигнал, както и на всички останали сигнали от преден и заден капак.
Comment
-
Да, така е но това не пречи на моя тип аларма която доволно работи в 156цата 2г. Тъпото е че трябва да изчакаш малко преди да заключиш или изтитква 3пъти като по този начин казва ще има отворена врата, въпреки това пак заключва вратите (аз съм свикнал с това и не ми прави впечатление).Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеБодикомпа като се сдуха, алармата ще е най-малкия проблем. Добре е да не се пипа по тия вериги, колкото по-малко намеса, толкова по-малко проблеми.
Има ли лек ?Alfa Romeo 159 JTDm
Alfa Romeo 155 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Lunov Покажи съобщениеСлед мяната ма боди то няма аларма !!
Какви са вариантите ?
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеМи тя се спира и пуска с ПИН кодаAlfa Romeo 159 2.4JTDm Ti "Nero Carbonio" 154kw
Comment
-
Първоначално публикувано от maxaaa9 Покажи съобщениеМоята мислех ,че няма аларма как да разбера дали има? Да не се окаже ,че е спряна с тоя ПИН ? Я обясни малко как се случват нещата.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
Comment